Forside  |  Mandag  |  Tirsdag  |  Onsdag  |  Torsdag  |  Fredag  |  Lørdag  |  Søndag  |  Skriv til os  
 

Fedtfattige frikadeller

1 løg
1 æg
1 dl mel
2 dl skummetmælk
1 tsk salt
peber
500 g hakket kalv/flæsk, max. 10% fedt
2 gulerødder

Sådan tilbereder du dine frikadeller

Pil løgene og skær dem ud i grove tern. Blend herefter løget sammen med æg, mel, skummetmælk, salt og peber.
Rør blandningen sammen med det hakkede kød.

Skræl gulerødderne og riv dem derefter på et rivejern til små strimler. Bland herefter de revne gulerødder med frikadellefarsen og rør godt op. Form frikadellerne med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bages ved 210 grader i ca. 20 minutter. De skal ikke vendes og der skal ikke bruges fedtstof til stegningen.  

             
                                

 
 

Copyright 2004 ugemadplan.dk