|
Cheeseburgers
Løgringe.
4 tsk. worcestershiresauce.
Salt og friskkværnet sort peber.
4 skiver cheddarost.
Bløde salatblade.
700 gram mellem eller grofthakket oksekød.
Lidt blødt smør.
4 flækkede sesamboller.
Skiver af syltet agurk.
Tomatskiver.
Tomatketchup
Sådan kreerer du dine cheeseburgers
Kød, krydderier og worcestershiresauce blandes meget grundigt i en skål.
Herefter deles blandingen i fire lige store portioner og formes til
bøffer, der passer til de indkøbte boller.
Hav nu grill eller stegepande klar. Grillrist eller pande pensles med lidt
olie og bøfferne steges i 4 minutter på hver side, for at få dem halvrøde,
og lidt længere , hvis de skal være gennemstegte. Bøfferne skal kun vendes
en gang. Lige før de er klar, lægges en skive ost oven på hver som får lov
til at smelte.
Når bøfferne næsten er færdige, smøres bollernes skæreflader og ristes
let.
Salatbladene fordeles på bunden af de fire boller. Læg én bøf på hver, og
fordel herefter agurkeskiver, tomatskiver, løgringe og ketchup ovenpå og
læg toppen af bollerne på - server straks.
|
|