Hovedside  |  Mandag  |  Tirsdag  |  Onsdag  |  Torsdag  |  Fredag  |  Lørdag  |  Søndag  |  Skriv til os  
 

Forloren Hare

3 Spiseskeer Fløde
2 Stk Æg
60 Gram Bacon
350 Gram Hakket Oksekød
Tomatkoncentrat
Salt - peber
1 Deciliter Rasp
250 Gram Hakket Lammekød
Salt og peber (friskkværnet)
3 Deciliter Fløde
2 Teskeer Maizenamel
Rønnebær el. Ribsgele

Sådan tilbereder du dine ret

Bland farsen af hakkekødet, fløden, æg og krydderier og form den til et brød. Læg det formede brød i et smurt ildfast fad. Dæk brødet med baconskiverne og stil det i ovnen ved 225 grader. Efter et kvarters tid blandes ingredienserne til saucen og hældes ved. Sænk varmen til 170 grader og steg den forlorne hare ydeligere en halv times tid. Si saucen fra i en gryde og smag til med geleen. Den kan evt. jævnes med maizenamel.

Server med kogte kartofler
 

             
                                

 
 

Copyright 2004 ugemadplan.dk