Hovedside  |  Mandag  |  Tirsdag  |  Onsdag  |  Torsdag  |  Fredag  |  Lørdag  |  Søndag  |  Skriv til os  
 

Osso Buco

Dette skal du bruge

2 Deciliter Hvidvin
50 Gram Smør
1 fed Hvidløg
5 Skiver Osso buco - Okse- eller Kalveskank
1 Stk. Løg
1 Stk. Gulerod
2 Deciliter Hvidvin
1 Dåser Flåede tomater
Persille
Salt og peber (friskkværnet)

Sådan tilbereder du din Osso Buco

Før stegningen:
Snitkødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt. også salt. Kødet brunes nu på begge sider i en gryde. Skær herefter grøntsagerne i småtern og tilsæt dem Tilsæt tomater og hvidvin og pres hvidløget ud i gryden. Lad gryden simre et par timer, til kødet er mørt - det må gerne slippe benet.

Server med risotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Velegnet til rødvin.

             
                                

 
 

Copyright 2004 ugemadplan.dk