Osso Buco
Dette skal du bruge
2 Deciliter Hvidvin
50 Gram Smør
1 fed Hvidløg
5 Skiver Osso buco - Okse- eller Kalveskank
1 Stk. Løg
1 Stk. Gulerod
2 Deciliter Hvidvin
1 Dåser Flåede tomater
Persille
Salt og peber (friskkværnet) Sådan tilbereder du din Osso Buco Før
stegningen:
Snitkødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen,
og drysses med peber, evt. også salt. Kødet brunes nu på begge sider i en
gryde. Skær herefter grøntsagerne i småtern og tilsæt dem Tilsæt tomater
og hvidvin og pres hvidløget ud i gryden. Lad gryden simre et par timer,
til kødet er mørt - det må gerne slippe benet.
Server med risotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Velegnet
til rødvin.
|